Missie

We zijn als interkerkelijke groep de Firenights The Hague gestart vanuit een verlangen om samen God te aanbidden en de Heilige Geest echt de ruimte te geven om te doen wat Hij wil. Wij geloven dat niemand onveranderd blijft na een ontmoeting met zijn/haar Hemelse Vader.

Volheid
Ons doel is dat mensen de volheid van God ontdekken, ze in vuur gezet worden en dat zij dit vuur verder verspreiden in hun omgeving (Matt. 28:19, Jes. 61:1-2a). Een gevolg van dit vuur is hoop, bevrijding, genezing en geloofsverandering (Rom. 16:19-20, Hand. 10:38, 2 Kor. 1:21-22).

Eenheid
Wij zagen dat er in Den Haag veel gebeurt in de afzonderlijke kerken, maar juist de eenheid is iets waar we ons nog meer naar mogen uitstrekken. We hopen dat tijdens de Firenights veel mensen uit Den Haag én Nederland een onvergetelijke ontmoeting zullen hebben met de Hemelse Vader.

Ontstaan

In 2017 kreeg Sytian in haar tijd met God op haar hart en het verlangen om de Firenights op te gaan zetten. Maandelijkse aanbiddingsavonden waarbij mensen met elkaar God ontmoeten, de Heilige Geest de ruimte geven om te doen wat Hij wil, samen in Gods aanwezigheid zijn en Hem loven en prijzen. God sprak tot haar dat er door deze genezing, bevrijding en geloofsverandering zal plaatsvinden. En dat mensen ‘on fire’ gezet worden zodat ze dit vuur weer kunnen verspreiden in hun omgeving.

Vanaf het begin heeft God veel mooie mensen toegevoegd aan het team. Samen bouwen ze aan Zijn plan en Zijn droom voor Den Haag en Nederland. Het is nog steeds een spannende stap in geloof, maar tegelijkertijd fantastisch om dit avontuur met Hem aan te gaan. Hieronder zie je iedereen die deel is van het team.

Het team

Sytian - Kernteam & Worship

Wat een geweldige mensen heeft God bij elkaar gebracht; met een hart voor God, toewijding, talenten en visie die geloven in Gods droom voor deze Firenights.

Mijn verlangen is dat we onze God, die alle kerkmuren overstijgt, samen in eenheid mogen aanbidden en ontmoeten. Dat vanuit die aanbidding en persoonlijke ontmoeting met Hem mensen aangeraakt zullen worden door onze Hemelse Vader. Dat vanuit deze ontmoeting mensen genezen, bevrijd worden, herstel vinden en aangevuurd worden om een licht te zijn in deze wereld. 

Meer weten over mij? Kijk dan op mijn site: sytian.nl.

Tobias - Kernteam

Vanaf dat allereerste begin bouw ik mee aan de Firenights. Elke avond weer ben ik dankbaar om te zien hoe krachtig God uitreikt en een impact heeft op de levens van de bezoekers en ons team. 

Door de jaren heen heb ik geleerd om niet voor God uit te lopen maar achter Hem aan. In de voorbereidingen en de avond zelf probeer ik God zo veel mogelijk de ruimte te geven. Hij maakt iedere avond tot iets geweldigs.

Steven - Kernteam

Hi! Ik ben Steven en samen met een geweldig team mag ik vorm gaan geven aan de Firenights. Zo’n 7,5 jaar geleden ben ik in Den Haag neergestreken en ben nog niet van plan weg te gaan. Deze stad heeft me gegrepen en ik hoop hier iets van de eenheid en de liefde van God te mogen laten zien in de worshipavonden die wij organiseren.

God is zo groot en Zijn lichaam hoort één te zijn zoals Hij is. Ik hoop door deze avonden meer van Hem en meer van die eenheid te mogen zien in de gemeenten, in Den Haag en in Nederland. Want niemand zal onveranderd weggaan na de ontmoeting met zijn of haar Papa.

Cynthia - Teamleider gebed

Ik geloof in Kingdom thinking (denken vanuit het koninkrijk van God). De kerk is voor mij niet een gebouw, de kerk dat ben ik, dat zijn wij, iedere dag, de hele week door. En in dit Kingdom thinking willen we samen met lokale kerken en organisaties God groter maken. Ons doel is dat mensen God ontmoeten, in vuur worden gezet en dat zij dit vuur verder verspreiden in hun kerk en omgeving.

Als Ministry Team (gebedsteam) staan wij biddend om ons kernteam, onze vrijwilligers en sprekers heen. Daarnaast dienen wij op Firenights-avonden door voor mensen te bidden, hen te ondersteunen om een ontmoeting met God te hebben en daardoor het goud in henzelf te ontdekken die God in hen heeft gelegd.

Meewerken aan Firenights Den Haag?

Neem contact met ons op via het onderstaande formulier!